Privéles

AANBOD PRIVELESSEN EN MINI GROEPSLESSEN

smartphone

Smartphone Android & iPhone/iPad


In 4 à 5 lessen leer je je smartphone echt kennen. Eenmaal je de basis mee hebt zal je zelf verder kunnen en vlot met je apps overweg kunnen.

Vlot werken met je pc of laptop


Je leert vlot overweg te kunnen met Windows 10 of 11 en orde te brengen in je mappen en bestanden.

orde op je pc

Ontdek de voordelen van de cloud


Dankzij de cloud kan je op al je toestellen aan je documenten en foto's. Je kan samenwerken aan documenten en back-ups maken in je cloud.

Digitale administratie


Je kan je administratie makkelijk en goedkoop doen met apps op je smartphone of door in te loggen met je account bij leveranciers. Zie je door het bos de bomen niet meer of wil je bij bepaalde apps extra uitleg?

digitale administratie
sociale media

Sociale media


Leer correct omgaan met sociale media en ontdek zo de vele leuke kanten aan Facebook, Instagram en Pinterest. We besteden veel aandacht aan je veiligheid en privacy.

FORMULES

Je kan privéles volgen, mini groepsles of les voor je digitale administratie.


MINI GROEPSLESSEN


Bij jou thuis of op de locatie van jouw keuze mini groepslessen organiseren voor enkele vrienden of familie? Dat kan! Het is goedkoper dan privéles, jullie delen de kosten en krijgen toch persoonlijke aandacht en antwoord op jullie vragen. Doordat we in kleine groep werken is het mogelijk om samen apps te installeren en ermee te leren werken.

Vanaf 2 tot maximum 6 personen

Minimum duur van 2u per mini groepsles


PRIVELESSEN


Op jouw tempo en op jouw maat les volgen. Je kiest uit het aanbod aan lessen wat je wil bijleren. Je krijgt de bijhorende cursus. Privéles kan je bij mij thuis in Oostende volgen of ik kom tot bij jou

kilometervergoeding: 0,50 euro/km


DIGITALE ADMINISTRATIEOp jouw tempo en op jouw maat je digitale administratie optimaal organiseren.

kilometervergoeding: 0,50 euro/km