Privacybeleid

Privacybeleid Digitaal Mee

 

Digitaal mee respecteert je privacy in overeenstemming met de GDPR wetgeving.


Tijdens het bezoeken van de website gaat u akkoord met het verzamelen en het gebruik van je persoonlijke data in overeenstemming met het onderstaande Digitaal Mee privacy beleid.


Via de website kan u een offerte of boeking aanvragen of u inschrijven op de nieuwsbrief.


Bij het aanvragen van een offerte of boeking wordt u gevraagd om een minimum  aan persoonlijke data in te vullen zodat wij u kunnen contacteren:


               - naam

               - bedrijf (indien van toepassing)

               - email

               - telefoonnummer

               - gemeente


Bij het inschrijven op de nieuwsbrief wordt het volgende gevraagd:

               - emaildadres

 

Als u klant  wordt vragen wij volgende gegevens om aan onze wettelijke verplichtingen te kunnen voldoen:


               -  naam

               - bedrijf (indien van toepassing)

               - email

               - telefoonnummer

               - adres

               - btw nummer (indien van toepassing)  

 

Het staat u vrij bijkomende informatie te verstrekken als u dit wenst. Onze belangrijkste doelstelling is het u bezorgen van de gewenste diensten en informatie.


Eens u klant bent bij ons worden uw persoonlijke gegevens bijgehouden in een bestand om aan onze wettelijke verplichtingen te kunnen voldoen. Indien u wenst dat  uw persoonlijke gegevens uit dit bestand verwijderd worden kan u dit doen door een mail te sturen naar info@digitaalmee.be waarin u vraagt om u te verwijderen uit ons bestand of u kan ons  contacteren op onderstaand adres:


                              Digitaal Mee, Ommegangstraat 6, 8755 Ruiselede           


Ook wijzigingen of  correcties van uw persoonlijke gegevens mag u op deze manier doorgeven en dan zullen die aangepast worden. U kan tevens uw persoonlijke gegevens opvragen.


Indien u geen gebruik meer maakt van onze diensten gedurende 10 jaar, worden uw gegevens automatisch verwijderd uit ons bestand.         


Als u ingeschreven bent op de nieuwsbrief waartoe u ons zelf toestemming hebt gegeven ontvangt u 1 x per maand een nieuwsbrief. Indien u de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kan u zich eenvoudig uitschrijven door onderaan de mail te klikken op ‘uitschrijven’. Uw gegevens zullen dan verwijderd worden uit onze mailing lijst.


Uw persoonlijke gegevens zoals hierboven beschreven als u klant bent, worden niet aan derden doorgegeven zonder uw uitdrukkelijke toestemming. Zij worden enkel doorgegeven aan de boekhouder voor de verwerking van de boekhouding.


Indien u vragen of opmerking heeft omtrent dit privacy beleid, aarzel niet om contact op te nemen met ons via email info@digitaalmee.be of op onderstaand adres:


               Digitaal Mee, Ommegangstraat 6, 8755 Ruiselede


Digitaal Mee behoudt zich het recht voor om haar privacy beleid te allen tijde aan te passen. Daarom raden wij u aan om het te lezen telkens als u uw persoonlijke data aan ons doorgeeft. U kan het steeds raadplegen op deze website.